Snelle: Vriendin, Familie & Meer Persoonlijke feitjes

Lars Bos, a.k.a artiest Snelle werd in een korte tijd een bekende artiest. Inmiddels heeft hij al een aantal mooie prijzen op zijn naam staan en is hij niet meer weg te denken in de wereld van bekend Nederland. In dit artikel vertellen wij alles over deze bekende Nederlander.

Lars en zijn (ex) vriendin

Snelle is geboren op 3 oktober 1995 in Gorssel. Dit maakt hem nu (juni 2021) 25 jaar jong. Lars is geen rapper en geen zanger, maar naar eigen zeggen een singer-songrapper. Lars Bos heeft of had een relatie met Sterre Kunzler. In januari 2020 maakte de twee op Instagram bekend dat het #instaofficial is. Alleen is deze foto nu niet meer terug te vinden op het kanaal van Snelle. Sterre en Snelle hebben beide geen foto’s meer van elkaar op Instagram.

Niet samenwonen?

In maart 2021 vertelt Lars in een interview met Radio 538 dat de twee niet zouden samenwonen nadat Lars zijn huis had gekocht: ‘Sterre en ik hebben nog best ons eigen leventje. Zij heeft ook gewoon een baan, verantwoordelijkheden en haar vriendinnen. Ik ben ook de hele dag weg. We zien elkaar als we vrij zijn en dan kun je echt die tijd van elkaar genieten. Het is dan niet leuk als de een alleen thuis zit te wachten op de ander’. Als de relatie over zou zijn, dan kan dit komen doordat de twee beiden gewoon hartstikke druk zijn met hun werk. Of er is meer aan de hand? Of hebben de twee wel gewoon nog een relatie, maar staat dit niet groots op Instagram? Alleen Sterre en Snelle zullen het antwoord op deze vragen weten.

Prijzen en een carrière tijdens corona

De helft van zijn carrière was tijdens de corona pandemie. In februari 2019 kreeg hij een gouden plaat en in april 2019 een platina plaat voor zijn song ‘Scars’. Vanaf dat moment ging het hard met Snelle. Hij ontving platina voor zijn track ‘Plankgas’ samen met Frenna. In juni 2019 won hij met zijn lied ‘Scars’ de FunX Music Awards binnen de categorie ‘Best Song’. In september 2019 kwam Snelle voor het eerst op nummer 1 in de Top40 met zijn nummer ‘Reünie’. Daarnaast ontving hij voor datzelfde nummer in oktober 2019 ook platina. In oktober 2019 ontving hij zelfs een MTV-Award voor ‘Best Dutch Act’. Met zijn song ‘Reünie’ stond hij in in de Top 2000 in 2019.

Corona en zijn carrière

In 2020 kwam de corona pandemie en was optreden niet meer mogelijk vanwege de lockdown. Snelle kon na het jaar 2019 vol successen niet meer optreden. Hierdoor is de helft van zijn carrière tijdens een corona pandemie. Dat wil niet zeggen dat hij niet bezig was in 2020. Hij schreef een singel voor de reclame van verzekeringsmaatschappij Interpolis. De singel ‘Smoorverliefd’ kwam op nummer 1 in de Top 40 en gaat over de gevaren van telefoongebruik op de fiets. Hij deed ook mee aan het corona concert van Radio 538 in een leeg Ahoy Rotterdam. Hier zong hij de hit ‘17 miljoen mensen’ met Davina Michelle. Ook deze song kwam op nummer 1 in de Top 40. Daarnaast bracht hij de song ‘Kleur’ uit en was hij coach in het tiende seizoen van The Voice Kids. In de tussentijd werd er een documentaire over hem opgenomen.

Sinds maart 2021 werd hij onderdeel van de gelegenheidsformatie ‘The Streamers’. Bijna heel zingend bekend Nederland deed hieraan mee. Ze maakten gratis live stream concerten. Prettig voor de artiesten die niet konden optreden. Zijn meest recente album heet ‘Lars’ en is het meest persoonlijke wat hij ooit heeft gemaakt.

Documentaire ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’

Alle grote successen van Snelle waren een reden voor Netflix en documentairemakers om een documentaire over Snelle te maken. De documentaire ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’ is sinds 16 april 2021 te zien op Netflix. De titel is vernoemd naar zijn song ‘Zonder jas naar buiten’.

In de documentaire komen zijn (ex?) vriendin, familie en vrienden in voor. Je krijgt hierdoor een goed beeld van zijn leven. Er is te zien hoe hij thuis zit tijdens een corona pandemie en hoe erg hij ervan baalt dat hij niet kan optreden. Ook is het echte artiestenleven te zien: hij heeft het enorm druk en hij laat zijn leven leiden door zijn managers die zijn hele werkroosters en planningen weten. Ook is te zien hoe hij voor zijn werk alleen in een appartement in Amsterdam woont, maar hier helemaal niet gelukkig is. Hij woont hier zodat hij dichtbij zijn werk woont, maar hij spreekt zijn vrienden hierdoor minder. In de documentaire is ook te zien dat hij zijn huis op het platteland koopt.

Familie

Lars heeft gescheiden ouders. Zij zijn ook te zien in de documentaire. Zij komen hier mooi aan het woord en vertellen dat ze trots op hem zijn. Zijn vader denkt graag en veel mee met zijn muziek. In de documentaire is ook Lars zijn zus te zien.

Vriendengroep

In de documentaire is ook te zien hoe de vriendengroep van Lars een belangrijke rol speelt in zijn leven. Een van zijn beste vrienden is ook zijn manager en met zijn andere vrienden maakt hij ook muziek. Als gevolg hiervan zien de jongens elkaar soms wel alleen maar op professioneel gebied zien en niet vriendschappelijk. Samen werken zij aan het merk ‘Snelle’ en samen delen zij de successen.

Eigen label

Met zijn vrienden heeft Lars ook zijn eigen platenlabel opgezet waarmee hij jonge artiesten helpt om ook de muziekindustrie in te gaan. De eerste artiest die zich bij hen aansloot was Pjotr. Deze artiest timmert nu al flink aan de weg als rapper.