Emily Black: Wie is de Youtuber Emily Black?

Als je vaak op Youtube zit, ben je haar misschien al tegengekomen. Emily Black is pas 21 jaar, maar inmiddels uitgegroeid tot een heuse Youtube-ster en heeft meer dan 200.000 abonnee’s. Met haar video’s, die vaak net over het randje gaan, scoort ze elke keer weer duizenden views!

Emily geboren op 19 April 2000, komt uit Engeland waar ze opgroeide met haar ouders. Ze is pas 21 jaar, maar heeft inmiddels al meer dan 338.000 volgers op Instagram. Ze is een prachtige brunette die pas in 2020 met haar eigen Youtube-kanaal begon. Dit kanaal werd al snel populair onder de mannen. Ze upload voornamelijk video’s waarin ze eigenlijk steeds minder kleding draagt. En de views? Die liegen er niet om!

Tijdens haar studietijd, werkte ze als bijbaan in een club vlak bij haar huis. In deze club werkte ze als danseres. Modellenwerk leek haar toch interessanter en ze besloot te stoppen met haar opleiding.

Het fotomodel staat ook bekend om haar bijnaam “Emily”. Ze is een sexy en mooie dame. Emily vertelt bijna nooit iets over haar vrienden en familie. Maar vooralsnog lijkt deze knappe dame singel te zijn. Emily is een fitnessfreak en houdt haar lichaam fit en gezond. Ze deelt ook haar workout- en fitnessvideo’s op sociale media. Ze rookt niet, maar drinkt af en toe alcohol.

Begin carrière

Ze begon haar YouTube-carrière op 14 mei 2020 en uploadde haar eerste video op 16 mei 2020. Dit was een Q&A-video. Ze werd beroemd op YouTube nadat ze in een van de YouTube-video’s van de KSI verscheen. Daardoor kreeg ze een flink aantal abonnees erbij. Momenteer uploadt ze veel verschillende soorten video’s.

Ook een OnlyFans ster

Deze 21-jarige Britse weet namelijk wel hoe ze de mannen moet vermaken en daarom heeft ze ook een OnlyFans account aangemaakt. Op dit platform betaal je €11,20 voor dertig dagen tot wel €89,35 voor een heel jaar! De website OnlyFans geeft geen aantal fans weer, maar in Emily’s bio staat dat ze behoort tot de 0.01% van de makers. Hier zal ze dan ook behoorlijk wat geld mee verdienen.

Wat is OnlyFans?

Steeds meer BN’ers en internationale sterren maken gebruik van OnlyFans. OnlyFans is een van de makkelijkste manieren om online geld te verdienen, vooral als je al een aantal volgers op social media hebt. Andere mensen moeten jou betalen om jou te kunnen volgen op OnlyFans. Je wordt dus alleen gevolgd door mensen die echt interesse hebben in jou.  

Wat Onlyfans zo origineel maakt, is dat seksuele inhoud niet tegen de regels is. Je mag dus gewoon naaktfoto’s uploaden op het platform. Het oorspronkelijke idee achter OnlyFans was niet om er een seksueel platform van te maken, maar het is dus ook niet tegen de regels. Er zijn genoeg mensen die flink wat geld verdienen op OnlyFans zonder seksuele inhoud. Voor de mensen die hier wel graag mee bezig zijn is deze website een goede manier om snel wat extra geld te verdienen.

Wie gebruiken OnlyFans?

Iedereen kan dus een OnlyFans account aanmaken. Hierdoor lopen de mensen die dit platform gebruiken ook erg uiteen. Er zitten ook fitness trainers, chefs, gamers op het platform. Ook BN’ers en internationale sterren maken gebruik van OnlyFans. Zo heeft in Nederland de voormalige GTST-acteur Ferry Doedens een account. Hij kwam veel in het nieuws omdat er een video van hem was uitgelekt. Een van de beroemdste OnlyFans gebruikers is misschien wel de Amerikaanse actrice Bella Thorne. Zij heeft ervoor gezorgd dat het platform zijn budget moest aanpassen, omdat zij binnen één dag miljoenen wist binnen te halen. Ook sterren zoals Cardi B, Blac Chyna, Pia Mia en Tyga maken gebruik van het platform. En voor de mannen onder ons: als je Mia Khalifa begint te missen, zij zit er ook op.

Familie van Emily

Op 27 januari 2021 introduceerde ze haar moeder op haar Youtube platform. De titel van de video was: ‘My MUM Reacts to my XXX Content… (this was a bad idea)’. In de video vertelt ze dat haar moeder denkt dat ze in de Glamour industrie werkt.

Pas later kwam haar moeder achter haar OnlyFans account. Haar moeder vond de half naakte video’s en foto’s in het begin wel even schrikken. Maar later zei ze dat als haar dochter gelukkig en veilig is, het haar niet uitmaakt wat voor werk ze doet. Over Emily’s vader is niks te vinden op haar platformen.

Feitjes over Emily Black

 • Beroep: digitale content creator
 • Sterrenbeeld: ram
 • Religie: Christelijk
 • Seksualiteit: heteroseksueel
 • Haar oogkleur is blauw en haar haarkleur is bruin.
 • Tatoeages: Een boven de rechterdij en een onder de linker rib
 • Opleiding: High School, studeerde insectenleer en dierkunde aan de Universiteit maar dit heeft ze niet afgemaakt
 • Her favorite place is Bali, Indonesia.
 • She likes insects and has them as pets too.
 • Her favorite food/dessert is Cheesecake.
 • She has over 195k followers on Instagram.
 • She appeared in The Fellas podcast by Calfreezy and TheBurntChip.